Affärsdrivande digital kommunikation i teknikens framkant

Vi utvecklar olika typer av webb- och mobilapplikationer så som externa webbplatser, intranät, mobilsiter, backoffice system, e-handelsplatser, kampanjsiter och sociala webbar. Den gemensamma nämnaren för våra leveranser är att de effektiviserar våra kunders affär. Vi tar gärna ett helhetsansvar för leveransen – från idé, koncept och design, till utveckling, löpande förvaltning och underhåll.

Vi nyttjar de senaste teknologierna och produktplattformarna – idag arbetar vi mycket med EPiServer och WordPress. Samtidigt monitorerar vi löpande nya verktyg och trender inom digital kommunikation och anpassar vår kompetens och verksamhet efter den utvecklingen. Det gör att vi alltid levererar stabila och moderna lösningar till våra kunder.  Vi är speciellt duktiga på att utveckla lite större och komplexa lösningar – ofta integrerade med olika externa system och databaser.

Vi levererar ett ökat antal applikationer för mobila enheter och vi använder oss av responsiv design för att säkerställa möjligheten att kommunicera via såväl webb som alla större mobila operativsystem. Användningen av mobila enheter ökar snabbt och i princip alla digitala applikationer är betjänta av att fungera i såväl datorn som i mobilen. Det är också utgångspunkten i alla våra nya projekt.

Vi hjälper även våra kunder med sökmotoroptimering, eller SEO som det även kallas. Vi bläddrar sällan speciellt långt i sökmotorernas träfflistor så de som inte syns högt upp i dessa har svårt att nå relevanta målgrupper. För att lyckas med det krävs det en genomtänkt strategi, en initial implementation och disciplinerade rutiner för uppdatering och utveckling av webbplatsen.