Katalog_skovdeSlash x har vidareutvecklat den digitala utbildningskatalogen för Skövde högskola så att presumtiva studenter kan designa sitt eget omslag. Detta är en vidareutveckling av den befintliga tjänsten ”Personliga kataloger” där studenter kan välja innehållet i sin egen utbildningskatalog som vi tidigare utvecklat.

För attrahera nya studenter kör högskolan i Skövde en kampanj där studenterna kan delta i en tävling med sin designade katalog. Förstapriset är ett kontrakt på en studentlägenhet. Kampanjen har utformats utifrån högskolans devis  ”You create reality” som handlar om kraft att förändra, skapa och påverka verkligheten för sig själv och sina medmänniskor.

Slash x har producerat den nya funktionen för kurskatalogen som innebär att studenterna grafiskt kan redigera framsidan på sin beställda utbildningskatalog. Vi har byggt ett beställningsformulär där vi har integrerat en bildeditor där studenten som ska beställa katalogen kan välja mellan att skapa sin egen framsida på sin utbildningskatalog eller välja defaultomslaget. Studenten kan få katalogen i tryck format hem i brevlådan eller via e-post i PDF-format.

Kampanjen gick live den 15 mars och pågår fram till 23 april för att vara med och tävla. Från och med den 24 april fram till den 31 maj kan vem som helst rösta på bidragen.

Information om tävlingen finns på högskolans webbplats:http://www.his.se/utbildning/vara-utbildningar/om-tavlingen/.