BildamusikSlash x har de senaste månaderna drivit ett utvecklingsprojekt för att förnya bildamusik.nu som är Bildas webbplats för deras musikverksamhet i Sverige. Den 21 maj 2012 lanserades webbplatsen med ny design som fokuserar på grupperna, lokaler och gigkalender.

Det är enkelt att hitta på webbplatsen med den nya navigeringen och informationsstrukturen. Besökarna får tydlig information om Bildas verksamhetslokaler runtom i landet samt de olika grupperna som består av band, dans, folkmusik, hiphop och kör. En av många saker som förbättrats på den nya webbplatsen är radiospelaren där banden laddar upp låtar som spelas på webbplatsen.

Gruppsidorna är grunden på nya bildamusik.nu, där kan medlemmarna i en grupp skapa ett eget utrymme för att visa upp sig och interagera med andra. De kan bland annat ladda upp videos och lägga till sina spelningar i kalendern som visas för besökarna.

Slash x har tidigare utvecklat Bildas externa webbplats www.bilda.nu och har nu även ett projekt i full gång för att skapa ett nytt intranät åt Bilda.

Besök den nya webbplatsen på www.bildamusik.nu