Eagle – Annonssystem

I dagsläget täcker vi ca 90% av Sveriges alla tidningar!

Eagle

Eagle är ett webbaserat annonssystem som är utvecklat med fokus på enkelhet för användaren och är anpassat för företag och organisationer som behöver boka och skapa annonser.

Hela processen täcks in, från planering och bokning till annonsframställning. Eagle snabbar upp och förenklar bokningsprocessen och höjer kvalitén på annonser skapade ute i organisationen.

Eagle är modulbaserat och skalbart – du väljer själv vilka delar av Eagle som du vill använda.

Skicka intresseanmälan

Om du jobbar med annonser är vi övertygade om att Eagle kommer att hjälpa dig. Fyll i en e-postadress nedan så kontaktar vi dig för en demostration. Är du inte övertygad än? Läs vidare om Eagles alla fördelar och funktioner.


Enkel och snabb annonsbokning

I dagsläget täcker Eagle ca 90% av Sveriges alla tidningar och hanterar varje medies annonsplaceringar, format, priser, utgivnings- och materialdatum, materialspecifikationer etc.

Du bokar din annons och placering i anslutna tidningar och får kontroll över hela processen, från offert till införande.

Smidig annonsfram-
ställning

Du kan välja att göra hela annonsframställningen i Eagle eller ladda upp en tryckfärdig annons som du skapar i ett DTP-program.

Väljer du att skapa din annons i Eagle kommer du att guidas genom hela processen till ett tryckfärdigt original.
Eagle har stöd för mallbaserad annonsframställning. Det kan vara extra fördelaktigt när ditt företag eller organisation redan har en framtagen profil för annonsering.

Slash x utvecklar och marknadsför annonssystemet Eagle.